История

Intercrewing TBBG Ltd / ex Todorov Brothers

1995 – Създаване Братя Тодорови

2004-2008 – Марлоу Навигейшън България/Marlow Navigation Bulgaria

2008 до днес Интеркрюинг ТББГ

 1. Братя Тодорови е създадена през месец юни 1995 г. През 1998 г. се спряхме на Бизнеса с Екипажи. Оттогава ние сме една от реномираните Агенции за екипаж във Варна.

  През месец юли 2008 г. се преименува на Интеркрюинг ТББГ ООД/Intercrewing TBBG Ltd

  Основната цел на компанията е да предостави опитен и квалифициран морски персонал на реномирани корабособственици и мениджъри на кораби, освен това да предложи и предостави адекватно обучение на морските лица, когато е необходимо, за повишаване на професионализма и непрекъснато подобряване на стандарта на услугите.

 2. Какво предлагаме:
  • Офицери и квалифициран персонал за контейнерни кораби, Hlift, насипни товари и други.
  • За Корабостроителни, Кораборемонтни и Строителни Компании – ние набираме за партньорите си: Заварчици, Корпусници, Бояджии, Кофражисти, Дърводелци и друг персонал.
  • професионални кандидати от България за ефективна и печеливша работа с човешки ресурси на борда и на брега: Ние поддържаме база данни от висококвалифицирани специалисти с богат опит в морското корабоплаване и екипажи за всички видове кораби. Интеркрюинг ТББГ ООД е в състояние да достави и специални екипи за поддръжка, състоящи се от специалисти по ремонт на кораби, които дават възможност да се извършват ремонти на борда, без да се налага да се извежда кораба от експлоатация. Това позволява значителни икономии на корабособственика.
  • договорености преди заминаване, при влизане, бизнес и работни визи, резервация на самолетни билети, автобус, жп линия, трансфер на автомобили, заявления за лиценз на държавата на флага, снабдяване с работно облекло и униформа (при поискване)
  • Комплексни агентийски услуги с висока степен на гъвкавост и съзнание за разходи. Отлични връзки с пристанищни и потребителски власти, както и различни предприятия в пристанищата и граничните гарантират, че исканията на клиентите се изпълняват плавно и бързо.
 3. Всички наши услуги са БЕЗПЛАТНИ за МОРЕ и Суша
 4. Имаме фирмени работни процедури, съобразени с изискванията на всеки отделен партньор (Корабособственик/Мениджър) за набиране, интервю, проверка на предварителни документи и сертификати, компютърни тестове (английски входни и професионални)
 5. Офисът ни е перфектно разположен в сърцето на Варна, в близост до пристанището, банки и власти, добър поток от посетители и минаване покрай него.
 6. Нашата агенция Intercrewing TBBG е напълно лицензирана от Министерството на Труда и Социалната Политика

Моля, не се колебайте да се свържете с нас за всяка отворена позиция на борда на всеки тип кораб.

Ние сме отворени към ползотворно сътрудничество.